Hurra!

Hurra!

I slutten av mai mottok vi denne gledelige beskjeden fra Sparebankstiftelsen Østfold Akershus:

Sparebankstiftelsen Østfold AkershusSparebankstiftelsen Østfold Akershus har våren 2015 mottatt et stort antall søknader.
Mange av disse er svært gode, og stiftelsen har måttet gjøre prioriteringer innenfor både formål og økonomiske rammer. Vi har derfor stor glede av å kunne meddele at styret i Sparebankstiftelsen Østfold Akershus har innvilget nettopp gavesøknaden fra dere:

Manstad skolekorps har blitt tildelt 100 000 kroner.
Sparebankstiftelsen Østfold Akershus

Jubelen sto i taket for nå fikk vi muligheten til å få oss bedre uniformer!

Etter at korpsets gamle uniformer for flere år siden ble levert til Kostymelageret i Fredrikstad, gamle og slitte og modne for utskiftning, er det svarte bukser, hvit skjorte med slips eller rød piquet-trøye, og fleece-jakke som korpset har hatt å kle seg i. Etter at disse nå også har gjort tjenesten sin i en del år er ønsket stort om å få seg noe flottere å vise seg frem i. Søknaden til Sparebankstiftelsen Østfold Akershus ble derfor rettet med det som formål.

Uniformskomiteen og styret er nå i høst godt i gang med prosjektet, og ser på ulike muligheter for best å utnytte midlene vi har fått tildelt. Gode uniformer som skal holde år etter år er svært kostbare, men med den flotte gaven er vi godt i gang.

Vi gleder oss allerede til 17. mai neste år!