Nye uniformer til Manstad skolekorps

Nye uniformer til Manstad skolekorps

Stolte musikanter strålte om kapp med sola da Manstads nye uniformer ble brukt for første gang på 17. mai 2016. Sparebankstiftelsen Sparebank1 har vært hovedsponsor for uniformene.

Dagen samlet mange fra hele bygda for å overvære 17. mai-feiring i Vestbygda. Etter flaggheising kl 8, gikk toget en runde på Manstad før korpset reiste videre for kransenedlegging over krigens falne ved Onsøy kirke. Korpset reiste videre til Slevik og deltok i barnetoget der for første gang på flere år. Mange hadde møtt frem for å feire dagen sammen med Manstad skolekorps, Slevik skole og Onsøymusikken. Etter toget endte korpset til slutt opp på Manstad igjen med tradisjonelt familiearrangement og innendørs konserter. Rundt 2000 mennesker var innom dørene på Manstad gjennom dagen, og mange fikk anledning til å følge musikanter og drillere og slå av en prat med kjente.

2016-05-17 11.42.23

Våre nye uniformer har bare høstet positive ord, og musikantene er entydig positive! Uniformene gir en flott stolthetsfølese. Det er Stormark A/S som har levert design og uniformer, og Manstad skolekorps takker hovedsponsor Sparebankestiftelsen Sparebank1 for at prosjektet har vært mulig å gjennomføre.